+31 (0)53 5747759 info@schlageropenair.nl

Op 25 juni 2022 bieden we u het 4e Grosse Schlager Open Air met opnieuw fantastische schlagerartiesten op het podium van Openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Voor het eerst slaan Hans Spit en de vrijwilligers van het openluchttheater de handen in één en organiseren zij samen dit geweldige evenement voor de echte schlagerliefhebber. Bekijk het programma hieronder en we zien u graag op zaterdag 25 juni in Losser.

Z-PUR

Muziek uit het Zillertal die niet alleen fans van volksmuziek zal inspireren. Een breed repertoire, beginnend met de typische Zillertaler volksmuziek, via hits en moderne dansmuziek, tot rock- en partyhits, dit alles en nog veel meer wacht op het ZPUR-publiek. Jarenlange podiumervaring en het zogenaamde “gevoel voor de muziek” in combinatie met het muzikale kunnen van de 4 jongens zorgen voor een unieke muzikale ervaring voor iedereen. Het doel van de vier Zillertaler muzikanten is om met professionele licht- en geluidstechniek van elk evenement waar ze te zien en vooral te horen zijn, een onvergetelijk ZPUR-evenement te maken en de harten van het publiek te winnen.

SIGRID & MARINA

Twee zussen uit het Opper-Oostenrijkse Salzkammergut, die hun liefde voor muziek op jonge leeftijd ontdekten dankzij hun grootmoeder Josefa. Ze herkende het talent van haar kleindochters al heel vroeg, moedigde het aan en legde de basis voor haar carrière met traditionele volksmuziek.

In 1998 richtten de zussen het zangduo “Sigrid & Marina” op, en met veel ijver, nuchterheid, respect, een uitstekend team en niet in de laatste plaats door hun vaardigheden, die ze leerden door muzikale training vanaf het begin, de uiterst succesvolle muzikale begon carrière van beide.
Met kleine maar gestage stappen klommen ze op de carrièreladder en boekten ze al snel opmerkelijke successen. Tot op de dag van vandaag hebben ze belangrijke live- en tv-optredens gemaakt, hitparadeoverwinningen geboekt en talloze onderscheidingen ontvangen.

OLAF DER FLIPPER

The Flippers” waren de meest succesvolle Duitse Schlagerband. In 2010/2011 eindigde het tijdperk na 44 jaar met een grandioze afscheidstournee. Eigenlijk wilde Olaf even pauzeren. Maar het duurde maar een paar maanden voordat hij weer de spanning kreeg en, op verzoek van veel fans, als solist trouw bleef aan de muziek.

Bij een vorige editie was Olaf al eerder ‘Stargast’ en op veler verzoek is hij dat op 24 juni opnieuw.

Onze zaalindeling:

Goldtickets: € 48,00

De beste 66 plaatsen direct vooraan het podium.

Rang 1: € 43,00

Direct achter de Goldtickets bieden we enkele rijen Rang 1. Dichtbij het podium en met prima zicht.

Rang 2: € 39,00

Voor als je alles goed wilt zien en graag wilt zitten dan is Rang 2 geschikt als je niet direct vooraan hoeft te zitten.

Staanplaatsen: € 35,00

Voor iedereen die tijdens een concert graag wil staan. Gezellig en dicht bij de bar.